Baza znanja > Business E-Mail > Pitanja o nalozima i funkcionalnostima > Koliko e-mail naloga mogu da napravim u okviru Business E-mail hosting usluge?

Koliko e-mail naloga mogu da napravim u okviru Business E-mail hosting usluge?

Jedino ograničenje u okviru Business E-mail hosting usluge odnosi se na prostor za poruke koji je ograničen veličinom vašeg zakupljenog Business E-mail paketa. Sa druge strane, broj e-mail naloga nije ograničen.

Na primer:

Ukoliko ste zakupili Business E-mail paket koji sadrži 10GB prostora, ukupan prostor koji zauzimaju e-mail nalozi ne sme preći 10GB. Tako, na primer, možete kreirati 5 e-mail naloga sa po 2GB prostora za svaki pojedinačni nalog, ili jedan e-mail nalog koji će zauzimati 10GB, ili dva e-mail naloga sa po 5GB prostora i tako dalje. Ukupan zbir rezerevisanog prostora za e-mail naloge u okviru usluge iz primera je maksimalno 10GB.

Ukoliko želite više prostora za svoje e-mail naloge, savetujemo vam da pređete na viši paket usluga. Kako bi podneli zahtev za unapređenje usluge, molimo vas da pošaljete e-mail našoj korisničkoj podršci na [email protected] ili pošaljete tiket putem korisničkog servisa Moj Mint.

Mint Hosting je član Enartia

  • PayPal Acceptance Mark
  • Comodo SSL
  • Mint Hosting je ovlašćeni registar za prodaju nacionalnih domena u Srbiji