Zašto konsalting?

Zašto konsalting?

Kompleksnost savremenih IT rešenja danas više nego ikada zahteva stručan pristup zasnovan na iskustvu i međusobnom poverenju. Iz tog razloga su usluge startap biznis konsaltinga sve popularnija strategija koja značajno može doprineti razvoju startapa i realizaciji ideja.

Razvoj i pisanje biznis planova

Da bi se dobra ideja realizovala, a startap zaista i zaživeo, on mora biti adekvatno dokumentovan i definisan.

Mi ti možemo pomoći u sastavljanju detaljne specifikacije koja će zastupati tvoje želje i interese uz jasno definisanje ciljeva, rokova, troškova izvođenja i procene rizika.

Razvoj i pisanje biznis planova
Analiza i validacija Startap ideje

Analiza i validacija Startap ideje

Analiziramo i vršimo validaciju startap ideje kroz tri koraka.

Vršimo analizu trenutne situacije i izrađujemo studiju slučaja.

Kroz planiranje resursa možemo ti pomoći da realno sagledaš sve neophodne investicije koje startap ideja zahteva kako bi se dalje razvijala.

Vršimo predikciju potencijalnih rizika koji mogu uticati na poslovanje i pružamo profesionalnu pomoć u pronalaženju adekvatnih rešenja.

Damage control

Kontrola štete predstavlja skup mera koje možemo preduzeti kako bismo umanjili ili u potpunosti neutralisali negativne posledice incidenata na razvoj startapa.

Prva faza u proceni kontrole štete predstavlja „prvu pomoć“ i podrazumeva donošnje najbržeg i najpraktičnijeg rešenja sa ciljem uspostavljanja potrebnog nivoa funkcionalnosti biznisa koji omogućava nesmetan rad.

Nakon toga, naš tim saradnika detaljno analizira incident i pronalazi uzroke i faktore koji su do njega doveli. Kao rezultat druge faze kreiramo predlog rešenja i skup mera i koraka kako se slična situacija ne bi ponovila u budućnosti.

Poslednja faza u proceni kontrole štete jeste implementacija konačnog rešenja u dalje poslovanje.

Damage control

Imaš pitanja? Pozovi naš info broj (381) 65 86 88 008

Mint Hosting je član

  • PayPal Acceptance Mark
  • Comodo SSL
  • Mint Hosting je ovlašćeni registar za prodaju nacionalnih domena u Srbiji