Domenska validacija

Comodo PositiveSSL

PositiveSSL spada u rang najpopularnjih i najpristupačnijih sertifikata. Izdavanje sertifikata je brzo i jednostavno i ne zahteva dodatnu dokumentaciju. PositiveSSL je idealan za sajtove sa brendom koji je več poznat u svojoj niši i uglavnom se preporučuje za jednostavne e-commerce sajtove. Potvrda organizacije nije neophodna.

1.800 RSD  godišnje
Poruči

Comodo PositiveSSL Wildcard

Positive SSL Wildcard predstavlja pristupačno rešenje za zaštitu neograničenog broja poddomena kroz jedan sertifikat. Comodo Positive SSL Wildcard se lako izdaje, štedeći pritom vreme i trud. Instalacija sertifikata vrši se na glavnom domenu *.mojdomen.com i važi za sve poddomene, na primer email.mojdomen.com, info.mojdomen.com i slično.

14.400 RSD  godišnje
Poruči

Comodo PositiveSSL Multi-Domain

Positive SSL Multi-Domain sertifikat omogućava kompanijama i poslovnim licima zaštitu više web adresa uključujući i do 100 domena u okviru jednog sertifikata. Izdavanje sertifikata moguće je u roku od 15 minuta.

4.560 RSD  godišnje
Poruči

Comodo EssentialSSL

EssenatialSSL sertifikat je jedan od najpovoljnijih opcija na tržištu. Pogodan je za mala i srednja preduzeća, a njegova glavna karakteristika jeste brzina izdavanja. EssentialSSL dolazi sa brojim pogodnostima poput neograničenog broja rezidavanja, podrške za pretraživanje putem mobilnog telefona, kao i besplatnim Comodo Site pečatom.

4.440 RSD  godišnje
Poruči

Comodo EssentialSSL Wildcard

Essential SSL Wildcard sertifikat pogodan je za mala i srednja preduzeća kojima je neophodna zaštita više poddmomena koji imaju zajednički osnovni (rooth) domen. Essential SSL Wildcard sertifikat izdaje se za glavni domen *mojdomen.com i važi za sve poddomene - poput prodaja.mojdomen.com, email.mojdomen.com i slično.

15.000 RSD  godišnje
Poruči

Comodo InstantSSL

IntantSSL sertifikat namenjen je naprednijim korisnicima. Ovaj sertifikat pored validacije vlasništva nad domenom nudi i potvrdu organizacije koja stoja iza web sajta, uz garanciju u iznosu od 50.000 dolara. Ukoliko želite da kredibilitet svog brenda podignete na viši nivo Comodo InstantSSL sertifikat je prava stvar. Svaki InstantSSL sertifikat uključuje Corner ili TrustLogo.

5.880 RSD  godišnje
Poruči

Comodo InstantSSL Pro

InstantSSL Pro sertifikat je pravo rešenje za e-commerce sajtove. Kao i InstantSSL sertifikat, i InstantSSL Pro obezbeđuje potvrdu vlasništva nad domenom i firme koja stoji iza online biznisa, ali i garanciju u iznosu od 100.000$. Svaki InstantSSL Pro sertifikat uključuje Corner ili TrustLogo.

8.880 RSD  godišnje
Poruči
  • Comodo SSL
  • Mint Hosting je ovlašćeni registar za prodaju nacionalnih domena u Srbiji