Business E-mail 10

Preporučen za startapove

1.875 RSD mesečno
 • 1 DOMEN
 • 10 GB PROSTORA
 • NEOGRANIČEN BROJ NALOGA
 • WEBMAIL PRISTUP
 • BESPLATAN SSL SERTIFIKAT
 • ENTERPRISE ANTIVIRUSNA I SPAM ZAŠTITA
Poruči

Business E-mail 20

Idealan za mala i srednja preduzeća

4.375 RSD mesečno
 • 1 DOMEN
 • 20 GB PROSTORA
 • NEOGRANIČEN BROJ NALOGA
 • WEBMAIL PRISTUP
 • BESPLATAN SSL SERTIFIKAT
 • ENTERPRISE ANTIVIRUSNA I SPAM ZAŠTITA
Poruči

Business E-mail 30

Savršen za veće timove

5.625 RSD mesečno
 • 1 DOMEN
 • 30 GB PROSTORA
 • NEOGRANIČEN BROJ NALOGA
 • WEBMAIL PRISTUP
 • BESPLATAN SSL SERTIFIKAT
 • ENTERPRISE ANTIVIRUSNA I SPAM ZAŠTITA
Poruči

SVI PAKETI UKLJUČUJU

Besplatan SSL sertifikat

Besplatan SSL sertifikat

Svakodnevna komunikacija podrazumeva razmenu važnih poslovnih informacija i podataka putem e-maila. Uz besplatni SSL sertifikat vaša biznis korespodencija dodatno je osigurana i zaštićena snažnom 256bit enkripcijom.

WebMail pristup

WebMail pristup

Pristup e-mail nalogu dostupan je iz bilo kog Internet pretraživača u svakom momentu, bez obzira na lokaciju na kojoj se nalazite.

Jedinstvena IP adresa

Jedinstvena IP adresa

U sklopu ponude e-mail busniess usluge uključena je i statička IP adresa. Na taj način, svaki korisnik paketa usluga dobija zasebnu IP adresu koja sprečava zloupotrebe i eventualno blokiranje e-mail usluge zbog dospevanja na crnu listu.

Outlook, Android, iOS kompatibilnost

Outlook, Android, iOS kompatibilnost

Naši e-mail paketi kompatibilni su sa svim e-mail i mobilnim platformama: Outlook, Android i iOS. Na vama je samo da podesite e-mail nalog na svojoj omiljenoj platformi.

Jednostavno podešavanje i upravljanje e-mail nalozima

Business E-mail usluga omogućava jednostavno kreiranje i upravljanje e-mail nalozima.

U svakom momentu možete ispratiti potrošnju resursa i efikasno organizovati svoju poslovnu e-mail komunikaciju.

Jednostavno podešavanje i upravljanje e-mail nalozima
Enterprise antispam i antivirus zaštita

Enterprise antispam i antivirus zaštita

Veliku pažnju posvećujemo zaštiti od virusa i sprečavanju neželjene elektronske pošte (spam).

Na dnevnom nivou unapređujemo našu antispam i antivirus zaštitu korišćenjem sekundarnih black list servisa čineći vaše prijemno sanduče zaštićenim od virusa i neželjenog spama.

Outlook kontakti

Omogućite efikasnu organizaciju kontakata u zavisnosti od toga da li su u pitanju kontakti namenjeni internoj ili eksternoj poslovnoj komunikaciji

Outlook kontakti
Outlook Kalendar

Outlook Kalendar

Efikasna organizacija i praćenje rokova predstavljaju osnovu uspešnog poslovnog okruženja. Vođenje poslovne evidencije, praćenje datih rokova, ali i planiranje i zakazivanje sastanaka sada se mogu naći na jednom mestu uz još jednu pogodnost – integraciju i deljenje između članova tima.

SPECIFIKACIJE

Najčešće postavljana pitanja

Da, svoj biznis e-mail nalog možete sinhronizovati sa svojim mobilnim uređajem.

Podešavanje i sve neophodne parametre za kreiranje naloga možete pronaći u aktivacionom e-mailu koji je prosleđen na vašu e-mail adresu prilikom zakupa zakupu Business e-mail usluge.

Da, svakodnevno skeniramo sve e-mail poruke zahvaljujući antivirusu instaliranom na našem serveru. Antivirus skenira i automatski vrši čišćenje od virusa ukoliko se isti detektuju u e-mailu.

Pored svih sigurnosnih i bezbedonosnih mera koje preduzimamo sa ciljem zaštite vašeg e-maila od nepoželjnih pretnji i virusa, kako bi se dodatno zaštitili i bili sigurni da vaš e-mail neće biti zaražen virusom, savetujemo vam da obratite pažnju prilikom otvaranja attached fajlova, ali i da na svom računaru uvek imate instaliran i aktiviran antivirus program.

Jedino ograničenje u okviru Business E-mail hosting usluge odnosi se na prostor za poruke koji je ograničen veličinom vašeg zakupljenog Business E-mail paketa. Sa druge strane, broj e-mail naloga nije ograničen.

Na primer:

Ukoliko ste zakupili Business E-mail paket koji sadrži 10GB prostora, ukupan prostor koji zauzimaju e-mail nalozi ne sme preći 10GB. Tako, na primer, možete kreirati 5 e-mail naloga sa po 2GB prostora za svaki pojedinačni nalog, ili jedan e-mail nalog koji će zauzimati 10GB, ili dva e-mail naloga sa po 5GB prostora i tako dalje. Ukupan zbir rezerevisanog prostora za e-mail naloge u okviru usluge iz primera je maksimalno 10GB.

Ukoliko želite više prostora za svoje e-mail naloge, savetujemo vam da pređete na viši paket usluga. Kako bi podneli zahtev za unapređenje usluge, molimo vas da pošaljete e-mail našoj korisničkoj podršci na [email protected] ili pošaljete tiket putem korisničkog servisa Moj Mint.

Kako bi mogućnost spama u vašem prijemnom sandučiću sveli na minimum koristimo nekoliko različitih sistema za filtraciju e-mail poruka, kao što su ASSP (Anti-Spam SMTP Proxy Server) i SpamAssasin. Takođe, svakodnevno pratimo reputaciju IP adresa i ažuriramo naše filtere koristeći RBL crne liste i vršimo skeniranje svih dolazinih i odlaznih e-mail poruka. 

Ukoliko primetite neželjenu poštu savetujemo vam da navedene e-mail poruke označite kao spam. 

 

Imaš pitanja? Pozovi naš info broj (381) 65 86 88 008

Mint Services je član

 • PayPal Acceptance Mark
 • Comodo SSL
 • Mint Hosting je ovlašćeni registar za prodaju nacionalnih domena u Srbiji