Business E-mail 10

Preporučen za startapove

2.250 /mesečno
Promo - 1. mesec besplatno 2.250/mesečno prilikom obnove
 • 1 DOMEN
 • 10 GB PROSTORA
 • NEOGRANIČEN BROJ NALOGA
 • WEBMAIL PRISTUP
 • BESPLATAN SSL SERTIFIKAT
 • ENTERPRISE ANTIVIRUSNA I SPAM ZAŠTITA
Poruči

Business E-mail 20

Idealan za mala i srednja preduzeća

5.250 /mesečno
Promo - 1. mesec besplatno 5.250/mesečno prilikom obnove
 • 1 DOMEN
 • 20 GB PROSTORA
 • NEOGRANIČEN BROJ NALOGA
 • WEBMAIL PRISTUP
 • BESPLATAN SSL SERTIFIKAT
 • ENTERPRISE ANTIVIRUSNA I SPAM ZAŠTITA
Poruči

Business E-mail 30

Savršen za veće timove

6.750 /mesečno
Promo - 1. mesec besplatno 6.750/mesečno prilikom obnove
 • 1 DOMEN
 • 30 GB PROSTORA
 • NEOGRANIČEN BROJ NALOGA
 • WEBMAIL PRISTUP
 • BESPLATAN SSL SERTIFIKAT
 • ENTERPRISE ANTIVIRUSNA I SPAM ZAŠTITA
Poruči

SVI PAKETI UKLJUČUJU

Besplatan SSL sertifikat

Besplatan SSL sertifikat

Svakodnevna komunikacija podrazumeva razmenu važnih poslovnih informacija i podataka putem e-maila. Uz besplatni SSL sertifikat vaša biznis korespodencija dodatno je osigurana i zaštićena snažnom 256bit enkripcijom.

WebMail pristup

WebMail pristup

Pristup e-mail nalogu dostupan je iz bilo kog Internet pretraživača u svakom momentu, bez obzira na lokaciju na kojoj se nalazite.

Jedinstvena IP adresa

Jedinstvena IP adresa

U sklopu ponude e-mail busniess usluge uključena je i statička IP adresa. Na taj način, svaki korisnik paketa usluga dobija zasebnu IP adresu koja sprečava zloupotrebe i eventualno blokiranje e-mail usluge zbog dospevanja na crnu listu.

Outlook, Android, iOS kompatibilnost

Outlook, Android, iOS kompatibilnost

Naši e-mail paketi kompatibilni su sa svim e-mail i mobilnim platformama: Outlook, Android i iOS. Na vama je samo da podesite e-mail nalog na svojoj omiljenoj platformi.

Jednostavno podešavanje i upravljanje e-mail nalozima

Jednostavan i brz interfejs sastavni je deo Business E-mail hostinga. Upravljanje domenom, kreiranje e-mail adresa, alijasa, praćenje potrošnje resursa, ali i podešavanje kvota za pojedinačne korisnike samo su neke od stavki koje ovaj napredni interfejs nudi.

Jednostavno podešavanje i upravljanje e-mail nalozima
Enterprise antispam i antivirus zaštita

Enterprise antispam i antivirus zaštita

Svesni smo koliko nedostupnost e-maila, spam ili potencijalne phishing prevare mogu uticati na samo poslovanje.

Iz tog razloga, jedna od najvažnijih karika Business E-mail usluge jesu i napredni antispam i antivirus sistemi koji svako prijemno sanduče u okviru usluge štite od virusa i neželjenog spama.

Outlook kontakti i kalendar

Efikasna organizacija i praćenje rokova predstavljaju osnovu uspešnog poslovnog okruženja. Organizujte kontakate u zavisnosti od toga da li su kontakt podaci namenjeni internoj ili eksternoj poslovnoj komunikaciji.

Zahvaljujući kalendaru vođenje poslovne evidencije, praćenje datih rokova, ali i planiranje i zakazivanje sastanaka sada se nalaze na jednom mestu uz još jednu pogodnost – omogućena je integracija i deljenje između članova tima.

Outlook kontakti i kalendar
E-mail po meri biznisa

E-mail po meri biznisa

Zakup profesionalne e-mail usluge nije stavka koja je rezervisana samo za velike kompanije. Prednost Business E-mail usluge je u mogućnosti organizacije resursa na način koji odgovara specifičnim potrebama poslovanja.

SPECIFIKACIJE

 

BUSINESS
E-MAIL 10

1.875 RSD/mesečno

BUSINESS
E-MAIL 20

4.375 RSD/mesečno

BUSINESS
E-MAIL 30

5.625 RSD/mesečno
Prostor na disku 10 GB prostora za elektronsku poštu 20 GB prostora za elektronsku poštu 30 GB prostora za elektronsku poštu
Protok Bez ograničenja Bez ograničenja Bez ograničenja
Dostupnost usluge (uptime) 99% 99% 99%
Broj hostovanih domena 1 1 1
Broj mail naloga Bez ograničenja Bez ograničenja Bez ograničenja
Bekap podataka Jednom nedeljno Jednom nedeljno Jednom nedeljno
Control Panel
CloudFlare Ready
SSL sertifikat
Webmail pristup
IMAP podrška
Android i iOS podrška
Samostalno upravljanje korisnicima
Pregled potrošnje prostora
SSL sertifikat za domen
Antivirusna zaštita
Antispam zaštita
Bezbednosni monitoring
Svakodnevna provera crnih lista
24/7 tiketing podrška
24/7 korisnički servis
Instant aktivacija

Najčešće postavljana pitanja

Da, svakodnevno skeniramo sve e-mail poruke zahvaljujući antivirusu instaliranom na našem serveru. Antivirus skenira i automatski vrši čišćenje od virusa ukoliko se isti detektuju u e-mailu.

Pored svih sigurnosnih i bezbedonosnih mera koje preduzimamo sa ciljem zaštite vašeg e-maila od nepoželjnih pretnji i virusa, kako bi se dodatno zaštitili i bili sigurni da vaš e-mail neće biti zaražen virusom, savetujemo vam da obratite pažnju prilikom otvaranja attached fajlova, ali i da na svom računaru uvek imate instaliran i aktiviran antivirus program.

Jedino ograničenje u okviru Business E-mail hosting usluge odnosi se na prostor za poruke koji je ograničen veličinom vašeg zakupljenog Business E-mail paketa. Sa druge strane, broj e-mail naloga nije ograničen. Na primer: Ukoliko ste zakupili Business E-mail paket koji sadrži 10GB prostora, ukupan prostor koji zauzimaju e-mail nalozi ne sme preći 10GB. Tako, na primer, možete kreirati 5 e-mail naloga sa po 2GB prostora za svaki pojedinačni nalog, ili jedan e-mail nalog koji će zauzimati 10GB, ili dva e-mail naloga sa po 5GB prostora i tako dalje. Ukupan zbir rezerevisanog prostora za e-mail naloge u okviru usluge iz primera je maksimalno 10GB. Ukoliko želite više prostora za svoje e-mail naloge, savetujemo vam da pređete na viši paket usluga. Kako bi podneli zahtev za unapređenje usluge, molimo vas da pošaljete e-mail našoj korisničkoj podršci na [email protected] ili pošaljete tiket putem korisničkog servisa Moj Mint.
Kako bi mogućnost spama u vašem prijemnom sandučiću sveli na minimum koristimo nekoliko različitih sistema za filtraciju e-mail poruka, kao što su ASSP (Anti-Spam SMTP Proxy Server) i SpamAssasin. Takođe, svakodnevno pratimo reputaciju IP adresa i ažuriramo naše filtere koristeći RBL crne liste i vršimo skeniranje svih dolazinih i odlaznih e-mail poruka. Ukoliko primetite neželjenu poštu savetujemo vam da navedene e-mail poruke označite kao spam.  

Imaš pitanja? Pozovi naš info broj (381) 65 86 88 008

Mint Hosting je član Enartia

 • PayPal Acceptance Mark
 • Comodo SSL
 • Mint Hosting je ovlašćeni registar za prodaju nacionalnih domena u Srbiji