Registracija nacionalnih domena

Registruj .RS domen i zauzmi svoje mesto na domaćem online nebu

Zašto nacionalni domen?

Zašto nacionalni domen?

Nacionalni .RS ili .СРБ domen predstavlja pravi izbor za lične ili poslovne potrebe nastupa na internetu ukoliko živiš i radiš u našoj zemlji. Izborom domaćeg Internet domena postaješ deo lokalne Internet zajednice i oglašavaš svoje prisustvo na domaćem tržištu. Prilikom pretraživanja iz Srbije, sajtovi registrovani na nacionalnim Internet domenima imaju prednost u rezultatima pretrage, što je razlog više da već danas doneseš odluku o registraciji domaćeg domena.

Mint je 2016. godine postao zvanični ovlašćeni registar nacionalnih domena Srbije.

Prisustvo na tržištu

Prisustvo na tržištu

Registracija nacionalnog Internet domena definiše prisustvo brenda, servisa ili usluge na lokalnom tržištu i geografski određuje teritoriju za koju je Web sajt namenjen.

Zaštita identiteta

Zaštita identiteta

Izborom nacionalnog domena mogu se u velikoj meri zaštititi lični sajber identitet, ideje za budući projekat ili posao, ali i nazivi firme, brendova ili servisa.

Brz start

Brz start

Naša procedura registracije domena je jednostavna i brza, bez papirologije i komplikacija.

Tehnička podrška

Tehnička podrška

Naša tehnička podrška spremna je da brzo i kvalitetno odgovori na sve zahteve i pitanja u vezi registracije nacionalnih domena.

Premium DNS usluga

Premium DNS usluga

Upravljaj svojim domenom kroz jednostavan Web interfejs uz našu Premium DNS uslugu.

Bezbednost

Bezbednost

Nacionalne internet domene ne mogu registrovati neidentifikovane firme i pojedinci čime je u velikoj meri smanjena mogućnost zloupotreba domena.

1 godina (RSD) 2 godine (RSD) 3 godine (RSD) Transfer (RSD)
.co.rs1.0002.0003.0000
.edu.rs1.0002.0003.0000
.in.rs8001.6002.4000
.org.rs1.0002.0003.0000
.rs2.3004.6006.9000
.ОБР.СРБ6001.2001.8000
.ОД.СРБ6001.2001.8000
.ОРГ.СРБ6001.2001.8000
.ПР.СРБ6001.2001.8000
WhoisGuard štiti tvoju privatnost

WhoisGuard štiti tvoju privatnost

Aktiviranjem WhoisGuard usluge prilikom registracije nacionalnog domena tvoji podaci više neće biti javno dostupni prilikom WHOIS pretrage. WhoisGuard (Zaštita identiteta) sprečava mogućnost zloupotreba, dok istovremeno privatnost ličnih podataka podiže na viši nivo.

Saznaj više

SSL sertifikat po povlašćenoj ceni

Pretvori svoj Web sajt u sigurno mesto za sve vrste online transakcija i prenosa informacija i obezbedi maksimalnu zaštitu podataka svojih korisnika. Uz registraciju nacionalnog domena nudimo SSL sertifikat Comodo PositiveSSL po povlašćenoj ceni.

Saznaj više
SSL sertifikat po povlašćenoj ceni

Najčešće postavljana pitanja

  Više informacija o nacionalnim domenima koje se odnose na izbor i prednosti registracije ove vrste domena, ali i dodatne korisne sadržaje od domenima možete pogledati na edukativnom sajtu RNIDS-a - domen.rs Takođe, više o opštim uslovima registracije naziva nacionalnih Internet domena možete saznati na sledećem linku.    
WHOISGuard (Zaštita identiteta) predstavlja zaštitu vlasništva nad domenom i omogućava da podaci o osobi koja je registrovala domen ne budu vidljivi prilikom WHOIS upita. WHOISGuard usluga se aktivira automatski nakon registracije novog domena, ukoliko ste prilikom registracije istog označili da želite da aktivirate uslugu zaštite identiteta.
Da, u okviru Premium DNS  usluge pružamo mogućnost registracije nameservera.
Prilikom poručivanja domena nophodno je da popunite formu sa podacima, u zavisnosti od toga da li se radi o postojećem korisniku, fizičkom ili pravnom licu. Podaci koje ste uneli prilikom poručivanja domena biće uneti kao zvanični prilikom registracije domena.

Imaš pitanja? Pozovi naš info broj (381) 60 06 77 078

  • Comodo SSL
  • Mint Hosting je ovlašćeni registar za prodaju nacionalnih domena u Srbiji