Domenski SSL sertifikati

Comodo PositiveSSL

PositiveSSL spada u rang najpopularnjih i najpristupačnijih sertifikata. Izdavanje sertifikata je brzo i jednostavno i ne zahteva dodatnu dokumentaciju. PositiveSSL je idealan za sajtove sa brendom koji je več poznat u svojoj niši i uglavnom se preporučuje za jednostavne e-commerce sajtove. Potvrda organizacije nije neophodna.

1.800 RSD  godišnje
Poruči

Comodo EssentialSSL

EssenatialSSL sertifikat je jedan od najpovoljnijih opcija na tržištu. Pogodan je za mala i srednja preduzeća, a njegova glavna karakteristika jeste brzina izdavanja. EssentialSSL dolazi sa brojim pogodnostima poput neograničenog broja rezidavanja, podrške za pretraživanje putem mobilnog telefona, kao i besplatnim Comodo Site pečatom.

4.440 RSD  godišnje
Poruči

Comodo InstantSSL

IntantSSL sertifikat namenjen je naprednijim korisnicima. Ovaj sertifikat pored validacije vlasništva nad domenom nudi i potvrdu organizacije koja stoja iza web sajta, uz garanciju u iznosu od 50.000 dolara. Ukoliko želite da kredibilitet svog brenda podignete na viši nivo Comodo InstantSSL sertifikat je prava stvar. Svaki InstantSSL sertifikat uključuje Corner ili TrustLogo.

5.880 RSD  godišnje
Poruči

Comodo InstantSSL Pro

InstantSSL Pro sertifikat je pravo rešenje za e-commerce sajtove. Kao i InstantSSL sertifikat, i InstantSSL Pro obezbeđuje potvrdu vlasništva nad domenom i firme koja stoji iza online biznisa, ali i garanciju u iznosu od 100.000$. Svaki InstantSSL Pro sertifikat uključuje Corner ili TrustLogo.

8.880 RSD  godišnje
Poruči

Comodo PremiumSSL

PremiumSSL sertifikat pruža dodatni nivo sigurnosti prilikom protoka informacija, a posebno je pogodan za e-commerce sajtove koji se u svom delovanju susreću sa transakcijama većeg obima i ukupne vrednosti. PremiumSSL sertifikat pruža garanciju u iznosu od 250.000$, i uključuje validaciju domena i firme koja se nalazi iza online poslovanja.

11.880 RSD  godišnje
Poruči

Comodo EV SSL

EV SSL Sertifikat obezbeđuje prikazivanje najpouzdanijeg sigurnosnog simbola na internetu – zelenog adresnog bara. Odabirom EV SSL sertifikata možete povećati svoju prodaju, jer je zelena oznaka u pretraživaču siguran znak korisnicima da se nalaze na bezbednom i proverenom domenu. Sertifikat obezbeđuje punu poslovnu validaciju.

21.840 RSD  godišnje
Poruči

Mint Hosting je član Enartia

  • Comodo SSL
  • Mint Hosting je ovlašćeni registar za prodaju nacionalnih domena u Srbiji