Validacija organizacije

Comodo InstantSSL

IntantSSL sertifikat namenjen je naprednijim korisnicima. Ovaj sertifikat pored validacije vlasništva nad domenom nudi i potvrdu organizacije koja stoja iza web sajta, uz garanciju u iznosu od 50.000 dolara. Ukoliko želite da kredibilitet svog brenda podignete na viši nivo Comodo InstantSSL sertifikat je prava stvar. Svaki InstantSSL sertifikat uključuje Corner ili TrustLogo.

5.880 RSD  godišnje
Poruči

Comodo InstantSSL Pro

InstantSSL Pro sertifikat je pravo rešenje za e-commerce sajtove. Kao i InstantSSL sertifikat, i InstantSSL Pro obezbeđuje potvrdu vlasništva nad domenom i firme koja stoji iza online biznisa, ali i garanciju u iznosu od 100.000$. Svaki InstantSSL Pro sertifikat uključuje Corner ili TrustLogo.

8.880 RSD  godišnje
Poruči

Comodo PremiumSSL

PremiumSSL sertifikat pruža dodatni nivo sigurnosti prilikom protoka informacija, a posebno je pogodan za e-commerce sajtove koji se u svom delovanju susreću sa transakcijama većeg obima i ukupne vrednosti. PremiumSSL sertifikat pruža garanciju u iznosu od 250.000$, i uključuje validaciju domena i firme koja se nalazi iza online poslovanja.

11.880 RSD  godišnje
Poruči

Comodo PremiumSSL Wildcard

Comodo Premium SSL Wildcard predstavlja idealno poslovno rešenje za zaštitu neograničenog broja poddomena, prvenstveno za web sajtove koji pored osnovnog domena poseduju i veći broj različitih poddomena, na primer email.mojdomen.com, proizvodi.mojdomen.com i slično.

25.440 RSD  godišnje
Poruči

Comodo Multi-Domain SSL

Comodo Multi-Domain SSL sertifikat je savršen za organizacije koji hostuju više jedinstvenih domena na jednom serveru. SSL sertifikat omogućava zaštitu do 100 domena ili poddomena – čime u velikoj meri štedi vreme i novac, a pritom obezbeđuje visok nivo bezbednosti i sigurnosti.

13.560 RSD  godišnje
Poruči

Comodo Unified Communications

Unified Communications ili Exchange SSL sertifikat razvijen je samo za Microsoft Exchange 2010/2013 i Microsoft Office Communication Server 2007 okruženje. Ovaj sertifikat može zaštititi do 100 domena, uz garanciju od 125,000 dolara.

13.560 RSD  godišnje
Poruči
  • Comodo SSL
  • Mint Hosting je ovlašćeni registar za prodaju nacionalnih domena u Srbiji