Dodatna sigurnost uz Bekap Plus

Uvek dostupan bekap sa kojim možeš samostalno da upravljaš po svojoj želji

Aktiviraj danas 500 RSD/godišnje

Šta dobijam uz Bekap Plus?

Samostalno vraćanje podataka

Samostalno vraćanje podataka

Jednostavno i brzo vrati bekap celog web hosting naloga ili pojedinačnih fajlova, baza ili email poruka u okviru naloga, iz svega nekoliko koraka.

30 dana bekapa

30 dana bekapa

Naš sistem vrši bekap svakog dana – 30 dana unazad. Na raspolaganju je 30 verzija bekapa sa kojima možeš da upravljaš po svojoj želji.

Pristup i upravljanje

Pristup i upravljanje

Uz Bekap Plus dobijaš pristup posebnoj sekciji u okviru cPanel-a putem kojeg možeš samostalno upravljati raspoloživim verzijama bekapa.

Skidanje bekapa lokalno

Skidanje bekapa lokalno

Neophodan ti je bekap u lokalnom okruženju? Možeš odabrati bilo koju verziju bekapa u poslednjih 30 dana i preuzeti je lokalno.

 

Standardni bekap

Bekap Plus

Broj dostupnih bekap generacija 1 30
Pristup bekap fajlovima
Preuzimanje bekap kopija
Samostalno vraćanje podataka celog naloga
Samostalno vraćanje pojedinačnih fajlova
Samostalno vraćanje baza podataka
Samostalno vraćanje emaila
Povraćaj bekapa nakon terminacije naloga 5.000 RSD Besplatno

Dodatna sigurnost uz Bekap Plus

Aktiviranjem ove usluge možeš brzo i jednostavno pristupiti svim dostupnim fajlovima, izvršiti povraćaj celog naloga ili dela naloga na prethodno stanje.

Aktiviraj danas

Najčešće postavljana pitanja

Bekap Plus predstavlja dodatak na postojećim Shared hosting i WordPress hosting uslugama. Uz WordPress Hosting uslugu, ovaj dodatak dolazi automatski, i nema potrebe za dodatnim zakupom dodatka. Aktiviranjem usluge korisnici na raspolaganju imaju verzije bekapa u prethodnih 30 dana, ali i mogućnost upravljanja svojim bekapom verzijama na način koji im najviše odgovara.
Usluga Bekap Plus je dodatak na postojeću i aktivnu Shared hosting ili WordPress Hosting uslugu, stoga ne postoji mogućnost zakupa ove usluge posebno.
Osnovna razlika je u broju bekapa koji su korisnicima na raspolaganju. U okviru zakupljene Shared hosting usluge uključen je jedan nedeljni bekap i jedan mesečni (od 1. u mesecu), dok se kod dodatka Bekap Plus - bekap radi svakoga dana, pa je korisnicima dostupno 30 bekap generacija. Svi fajlovi i baze koji se čuvaju ne ulaze u raspoloživu kvotu naloga korisnika. Pored toga, dodatak Bekap Plus omogućava i sledeće:
  1. Mogućnost samostalnog povraćaja podataka - korisnici imaju mogućnost uvida u sve dostupne verzije bekapa kao i mogućnost samostalnog vraćanja kompletnog naloga na prethodno stanje ili skidanje bekapa u vidu arhive na svoj računar.
  2. Mogućnost vraćanja samo dela podataka, na primer, pojedinačnog fajla, emaila ili samo baze podataka.
  3. Bekap na zahtev (Backup on Demand) - opcija koja nudi mogućnost brzog bekapovanja trenutnog stanja naloga pre neke veće izmene, poput ažuriranja WordPress sajta i sl.
  4. Unapređen proces bekapa koji korisnik može sam da pokrene, a koji ne troši prostor u okviru usluge.
Usluga Bekap Plus se vezuje za aktivnu Shared hosting ili WordPress Hosting uslugu . Po isteku usluge, Bekap Plus kao "addon" postojeće hosting usluge ističe zajedno sa istom, bez obzira na momenat aktivacije usluge. Iz tog razloga, preporučujemo da uslugu Bekap Plus zakupite zajedno sa Shared Hosting uslugom, dok ovaj dodatak dobijate automatski uz WordPress Hosting uslugu.
U okviru usluge Bekap Plus postoje tri tipa bekapa:
  1. Inkrementalni bekap (Incremental) - u okviru ovog tipa bekapa kopiraju se samo oni fajlovi koji su se promenili ili su nastali u periodu od poslednjeg bekapa. Pored fajlova, kopiraju se i kompletne baze podataka. Inkrementalni bekap se vrši svakog dana.
  2. Kompresovani bekap (Compressed) - u okviru ovog tipa bekapa fajlovi se arhiviraju u vidu .tar.gz fajla. Arhiva sadrži sve fajlove u okviru naloga uključujući i baze podataka.
  3. Arhivirani bekap (Archived) - u okviru ovog bekapa fajlovi se arhiviraju u .tar fajl.

Imaš pitanja? Pozovi naš info broj (381) 60 06 77 078

  • Comodo SSL
  • Mint Hosting je ovlašćeni registar za prodaju nacionalnih domena u Srbiji