Baza znanja > Sa kojim temama i dodacima je LiteSpeed Cache dodatak kompatibilan?

Sa kojim temama i dodacima je LiteSpeed Cache dodatak kompatibilan?

Poznati dodaci/Teme

Kompanija koja je tvorac LiteSpeed Cache dodatak za WordPress testirala je kompatibilnost ovog dodatka sa drugim third-party dodacima i temama. Neki od kompatibilnih tema i dodataka su: WooComerce, Yoast SEO, Wordfence Security, WP Touch, Elegant Themes Divi itd.

Neki od dodataka i tema automatski rade rame uz rame uz ovaj dodatak dok je za neke potrebno aktivirati ili uključiti odredjeno podešavanje.

Više informacija o potvrđenim kompatibilnim dodacima i temama možete pronaći na oficijalnoj stranici za LiteSpeed Cache dodatak.

Drugi dodaci/Teme

Kako je broj dodataka i tema sve više raste postoji nekoliko smernica koje generalno mogu pomoći prilikom evaluacije kompatibilnosti željenih dodataka ili tema sa LiteSpeed Cache dodatkom.

Generalno pravilo je da ukoliko odabrani dodatak ne generiše sadržaj na stranici ili na neki način manipuliše prikazanim sadržajem, šanse su gotovo 100% da će biti kompatibilan sa LiteSpeed Cache dodatkom.

Dodatna pravila koja mogu pomoći su:

  • LiteSpeed Cache dodatak uklanja stranice iz keš memorije kada se pokrenu određene akcije. Ako vaš željeni dodatak generiše sadržaj koji započinje te iste akcije, onda su kompatibilni.
  • LSCVP sledi odredjen skup pravila da bi utvrdio da li je stranicu moguće keširati. Ako vaš željeni dodatak generiše sadržaj koji se takođe pridržava istih pravila, onda su kompatibilni.

Uvek možete da kontaktirate proizvodjača željenog dodatka i proverite da li je testirao kompatibilnost LiteSpeed Cache dodatkom.

Takodje postoji opcija da sami testirate kompatibilnost željenog dodatka ili teme sa LiteSpeed Cache dodatkom.
Kako da testirate kompatibilnost dodatka ili teme sa LiteSpeed Cache dodatkom možete saznati ovde.

Da li vam je ovaj članak pomogao?

  • Comodo SSL
  • Mint Hosting je ovlašćeni registar za prodaju nacionalnih domena u Srbiji