Dan internet domena Srbije – DIDS 2019 5. marta u Beogradu

Fondacija Registar nacionalnih internet domena Srbije (RNIDS) organizuje desetu jubilarnu konferenciju DIDS (Dan internet domena Srbije), a centralna tema konferencije je digitalna transformacija.

dids 2019

Pod sloganom “Digitalna trasformacija je već počela” brojni stručnjaci iz zemlje i inostranstva će u tri tematska bloka odgovoriti na pitanja kako uhvatiti korak sa promenama i zašto je transformacija nužna za opstanak u digitalizovanom svetu.

“U prvom bloku biće razmotreni procesi digitalne transformacije u domenu javnih servisa i države kao najvećeg pružaoca tih usluga. U drugom bloku tema će biti transformacija u privredi, na nivou multinacionalnih korporacija, ali i u malim porodičnim preduzećima. U okviru trećeg tematskog bloka razmatraće se transformacija interneta kakav do sada znamo, uzrokovana sve masovnijom upotrebom nacionalnih pisama na globalnoj mreži.”

dids.rs

Konferencija će se održati u Beogradu, u hotelu “Metropol Palace”, sa početkom u 10h. Prisustvo konferenciji je besplatno, uz obaveznu registraciju zbog ograničenog broja mesta.

Registracija posetilaca vrši se putem sajta dids.rs i дидс.срб.

Vidimo se na DIDS 2019!

Ostavi komentar