Besplatan eBook “SEO 101: The Basic and Beyond”

U proteklih 12 godina govorilo se mnogo o SEO optimizaciji Web sajta (SEO). Većina podataka i materijala je i dalje aktuelna, međutim, ono što postaje problem je sve veća količina zastarelih informacija koje se promovišu kao primeri dobre prakse (poput exact match domain names, keyword density targets, exact anchor text, itd). Putem eBook ‘SEO 101: The Basic and Beyond’ možete saznati sve o aktuelnim primerima dobre prakse koje kompanije koriste kako bi povećali vidljivost svog sajta, broj posetilaca i ono što je najvažnije, broj konverzija.

SEO1

The United States Census Bureau izvršio je istraživanje koje je pokazalo da neverovatnih 89% posetilaca pretražuje Internet pre nego donesu konačnu odluku o kupovini proizvoda. Takođe, Pew Internet je sproveo anketu čiji su rezultati pokazali da 92% odraslih korisnika koristi Internet za pronalaženje informacija, i da gotovo 59% korisnika to čini svakoga dana. Od dnevnih pretraživanja, 46% istih vezano je upravo za informacije koje se odnose na proizvode i usluge.

Šta ovo može značiti za vas i vaš biznis?

Većina potencijalnih potrošača pretražuje Internet tražeći informacije pre nego se odluče za kupovinu. Kako bi povećali svoje prilike za prodaju, morate obezbediti vidljivost na internetu kako bi vas potencijalni potrošači pronašli. E-book ‘SEO 101: The Basic and Beyond’ pred vama predstavlja vodič za osnove SEO optimizacije Web sajta. Klikom na sledeći link možete izvršiti proces registracije i skinuti e-Book.

Ostavi komentar