Black Friday 2022 – 75% popusta na usluge!

Black Friday je stigao u Mint Hosting! Za ovaj Crni petak smo, poput prethodnih godina, pripremili popust od 75% na zakup novih hosting usluga. Ovaj fantastičan popust mogu iskoristiti naši postojeći, ali i korisnici koji tek žele da postanu deo Mint porodice.

Popusti na usluge su automatski generisani i biće aplicirani prilikom poručivanja. Postojeći korisnici koji poručuju usluge iz Moj Mint korisničkog servisa mogu iskoristiti BlackFriday popust upisivanjem promo koda BLACKFRIDAY2022 prilikom poručivanja nove Web ili WordPress hosting usluge na checkout stranici.

KOJE USLUGE SU NA BLACK FRIDAY 2022 AKCIJI?

Od petka 25. novembra, pa sve do sledećeg petka, 2. decembra 2022. godine svi Web hosting i WordPress hosting paketi mogu se zakupiti po ceni nižoj za 75%.

Web hosting – već od 1.249 RSD/GOD

Web hosting poznatiji kao Shared ili deljeni hosting je tip hostinga koji je idealan za sajtove malih biznisa, portofolio sajtove, lične blogove i dr. Kao najpristupačniji i najpopularniji tip hostinga predstavlja odlično rešenje za online start.

Kupi Web Hosting sa 75% popusta!

WordPress hosting – Već od 1.899 RSD/GOD

WordPress hosting je usluga koju smo razvili sa ciljem da na tržištu ponudimo optimizovan hosting namenjen pre svega WordPress sajtovima. WordPress paketi u našoj ponudi poseduju više procesorskih, disk i memorijskih resursa koji su neophodni za optimalno funkcionisanje WordPress sajtova, a pored toga nude i pristup dodatnim servisima poput Redisa, Hot Cache i LiteSpeed Cache servisa i bolju Bruteforce zaštitu.

WordPress hosting je odličan izbor za WooCommerce prodavnice, sajtove koji očekuju veliku posetu, WordPress blogove, freelance biznise i dr.

Šta Mint Hosting dodatno nudi u svojim WordPress hosting paketima?

Pored svakodnevnog bekapa, besplatnog SSL sertifikata i 5 business mailbox naloga, uz svaki WordPress hosting paket nudimo najpopularnije Premium WordPress teme i dodatke i to potpuno besplatno. Trenutne licence u ponudi su Divi, Astra Pro, Ocean WP, Elementor Pro, Ultimate Addons for Elementor, WPML, ACF, Convertor Pro i WP Portfolio, a lista će se proširiti u budućnosti.

Kupi WordPress Hosting sa 75% popusta!

Zgrabite Black Friday 2022 popust

Iskoristite nedelju pred vama i iz udobnosti svog doma zakupite neku od naših usluga na fantastičnom popustu. Black Friday promocija biće aktivna do petka, 2. decembra u ponoć.

Ostavi komentar