Black Friday 2023 – 75% popusta na hosting usluge!

Black Friday je stigao u Mint Hosting! Za ovaj Crni petak smo, poput prethodnih godina, pripremili popust od 75% na zakup novih hosting usluga. Ova posebna pogodnost dostupna je kako našim postojećim korisnicima, tako i onima koji razmišljaju da postanu deo Mint porodice.

Popusti na usluge su automatski generisani i biće aplicirani prilikom poručivanja. Postojeći korisnici koji poručuju usluge iz Moj Mint korisničkog servisa mogu iskoristiti BlackFriday popust upisivanjem promo koda BLACKFRIDAY2023 prilikom poručivanja nove Web ili WordPress hosting usluge na checkout stranici.

Šta obuhvata Black Friday akcija 2023?

Od ponedeljka 20. novembra, pa sve do četvrtka, 30. novembra 2023. godine svi Web hosting i WordPress hosting paketi dostupni su po ceni nižoj za 75%.

Web hosting – već od 1.250 RSD/GOD

Web hosting poznatiji kao Shared ili deljeni hosting je tip hostinga koji je idealan za sajtove malih biznisa, portofolio sajtove, lične blogove i dr. Kao najpristupačniji i najpopularniji tip hostinga predstavlja odlično rešenje za online start.

Kupi Web Hosting sa 75% popusta!

WordPress hosting – Već od 2.250 RSD/GOD

Naš WordPress hosting razvijen je sa posebnom pažnjom kako bi zadovoljio potrebe WordPress sajtova. WordPress hosting paketi uključuju više procesorskih, disk i memorijskih resursa, pružajući optimalne performanse. Osim toga, obezbeđuju pristup dodatnim servisima poput Redis-a, Hot Cache-a i LiteSpeed Cache-a, kao i naprednu zaštitu od Brute Force napada.

WordPress hosting je izvanredan izbor za WooCommerce prodavnice, sajtove sa visokim posetama, WordPress blogove, freelance biznise i drugo.

Dodaci koji čine razliku uz Mint WordPress Hosting

Svaki WordPress hosting paket, pored dnevnog bekapa, besplatnog SSL sertifikata i 5 mailbox naloga, donosi sa sobom i najtraženije Premium WordPress teme i dodatke – sve to potpuno besplatno! Trenutne licence uključuju Divi, Astra Pro, Ocean WP, Elementor Pro, Ultimate Addons for Elementor, WPML, ACF, Convertor Pro i WP Portfolio, a očekujte proširenje ove liste u budućnosti.

Kupi WordPress Hosting sa 75% popusta!

Zgrabite Black Friday 2023 popust

Iskoristite nedelju pred vama i iz udobnosti svog doma zakupite neku od naših usluga na fantastičnom popustu. Black Friday promocija biće aktivna do četvrtka, 30. novembra u ponoć.

Ostavi komentar