Mint Hosting postao hosting partner Udruženja izdavača i knjižara Srbije (UIKS)

U želji da nastavimo svoju praksu društveno odgovornog poslovanja i pružanja podrške projektima i organizacijama koje doprinose razvoju lokalne zajednice u svom domenu delovanja, postali smo hosting partner Udruženja izdavača i knjižara Srbije (UIKS).

logo udruženje izdavaca i knjižaraOvo nacionalno udruženje predstavnik je srpskog izdavaštva u Evropskoj federaciji izdavača i Međunarodnoj asocijaciji izdavača i okuplja oko 140 članova koje čine izdavači i knjižari čiji ukupni godišnji promet premašuje 70 miliona eura. Članovi Udruženja izdavača i knjižara Srbije su između ostalog i Bibilioteka grada Beograda, Delfi knjižare, Evro book, Zavod za udžbenike, Laguna i drugi. 

U današnjem online dobu, često se može čuti rečenica da je pisana reč pala u zapećak i da su je zamenili digitalni kanali. Možemo se samo donekle složiti sa tim, jer svet interneta ipak pruža pregršt mogućnosti svima onima koji se bave izdavanjem ili prodajom knjiga, pre svega u pogledu prezentacije ponude na svom zvaničnom web sajtu.

U tom pogledu, želimo da kao kompanija koja pruža usluge web hostinga i registracije domena podržimo organizacije koje na jednom mestu okupljaju sve one koji se bave pisanom rečju i pomognemo da efikasnije i bolje predstave sebe i svoj rad na internetu.

Ostavi komentar