Novo poglavlje za Mint Hosting: Pridružujemo se Webglobe grupaciji!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je Mint Hosting započeo novo poglavlje kao deo Webglobe grupacije. Ova akvizicija predstavlja još jedan korak u našem kontinuiranom razvoju i naporima da vam pružimo još kvalitetniju i sveobuhvatniju hosting uslugu.

Mint Hosting je od svog osnivanja 2009. godine rastao i razvijao se sa osnovnom misijom da svojim korisnicima pruži pouzdane, brze i stabilne hosting usluge. Danas, sa širokim spektrom usluga koje uključuju Shared, Email hosting i VPS hosting, registraciju domena, SSL sertifikate, kao i posebno popularnu WordPress hosting uslugu, postali smo partner na kog možete da se oslonite kada je predstavljanje svog poslovanja na internetu u pitanju.

Novo poglavlje zajedno sa Webglobe

webglobe logo

Pridruživanjem Webglobe grupaciji, otvaramo nove mogućnosti za razvoj. Webglobe, kompanija koja je lider na tržištu domena i veb hostinga u Slovačkoj i Češkoj Republici, 2022. godine započela je svoje širenje na srpsko tržište. Webglobe već ima impresivnu bazu od 150.000 klijenata i preko 300.000 registrovanih domena. Njihov cilj je da olakšaju pristup savremenim digitalnim uslugama i da pomognu klijentima da prošire svoje poslovanje online, što savršeno dopunjuje našu viziju i ambicije.

Sada zajedno, nastavićemo da težimo ka tome da olakšamo vaš ulazak u digitalni svet i podržimo vas još kvalitetnije u daljem razvoju vašeg poslovanja. Ovo partnerstvo će nam omogućiti da proširimo spektar naših usluga, pružimo još bolju korisničku podršku, sve u cilju da vaše poslovanje učinimo još uspešnijim.

Šta to znači za Mint hosting?

Kao deo Webglobe grupacije na tržištu Srbije, nastavićemo da radimo na dodatnom osnaživanju našeg brenda, kontinuiranom informisanju korisnika, poboljšanju kvaliteta naših postojećih hosting usluga i razvoju novih. Naša podrška ostaje isto tako brza i efikasna, spremna da odgovori na sve vaše zahteve.

Što se tiče upravljanja, u Mintu neće doći do promena – kompaniju će i dalje voditi isti tim ljudi. Naše osnovne vrednosti i principi kojima se rukovodimo u pružanju usluga ostaju nepromenjeni. Kvalitet usluge i zadovoljstvo naših korisnika ostaju naš najvažniji prioritet.

Hvala što ste deo Mint Hosting porodice jer nastavljamo sa još većim entuzijazmom i energijom na putu koji je pred nama.

Ostavi komentar