Online plaćanje hosting usluga

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da smo u proteklom periodu vredno radili sa ciljem da proces poručivanja i aktivacije usluga učinimo još bržim i jednostavnijim. U tom pogledu, implementirali smo mogućnost online plaćanja karticama u saradnji sa Bankom Intesa.

Od sada Mint Hosting usluge postojeći i budući korisnici mogu platiti MasterCard, Visa, Dina, American Express ili Maestro platnim karticama. Plaćanje karticama omogućeno je za fizička i pravna lica iz zemlje i inostranstva, a sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Bezbednost i sigurnost

Online plaćanje se vrši na jednostavan način i u svega par koraka, unosom brojeva sa platne kartice na stranici za plaćanje Banke Intesa, uz obezbeđen najveći stepen zaštite korišćenjem programa dodatne identifikacije Mastercard Secure Code i Verified by VISA. Takođe, želimo da napomenemo da podaci o platnoj kartici ni u jednom trenutku nisu dostupni niti se čuvaju na našim serverima.

Dodatni benefit online plaćanja

Postojeći korisnici mogu Mint Hosting usluge platiti karticom u svakom momentu i to direktno iz svog naloga u okviru korisničkog servisa Moj Mint. Jedna od prednosti ovakog načina plaćanja, pored uštede vremena, jeste i automatska aktivacija usluge.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice, budite slobodni da u svakom momentu kontaktirate našu korisničku podršku na email [email protected].

 

Ostavi komentar