Još bolji bekap uz Bekap Plus

Danas unosimo još jedan novitet u našu ponudu u vidu Bekap Plus dodatka za naše web hosting korisnike. Bekap Plus je novi naziv za postojeći dodatak “Dodatna sigurnost uz dodatni bekap” i donosi jako veliki broj noviteta i poboljšanja svima onima koji su već aktivirali ovaj dodatak.

Jedno od najvećih unapređenja odnosi se na kompletan pristup bekapu u poslednjih 30 dana, i to kroz poseban interfejs koji je dostupan u okviru cPanel-a. Zahvaljujući ovome, korisnici web hosting usluge sada mogu sami da pristupe svojim bekap verzijama i izvrše skidanje ili vraćanje istih po svojoj želji. Ovo takođe znači da više nije neophodno da korisnici kontaktiraju korisničku podršku kako bi dobili pristup fajlovima.

Pored vraćanja kompletnog bekapa, korisnici sa aktivnim dodatkom Bekap Plus mogu povratiti pojedinačne fajlove, poruke iz mejla, kao i baze podataka. Između ostalih stavki, tu je i Snapshot funkcionalnost koja omogućava bekap trenutnog stanja naloga pre neke veće promene – na primer, ako želite da ažurirate WordPress, ali niste sigurni da li će sve proći kako treba. Više nema razloga za brigu – Snapshot će vratiti web hosting nalog na prethodno stanje.

Pored svih ovih pogodnosti, tu je i besplatan povraćaj bekapa do 30 dana nakon terminacije web hosting naloga, što je usluga koja se inače naplaćuje korisnicima koji nemaju aktiviran Bekap Plus dodatak.

Kako bi se lakše snašli u korišćenju novih mogućnosti u okviru cPanela, pripremili smo i nekoliko članaka u bazi znanja koji opisuju osnovne procese i mogućnosti koje ovaj dodatak sada nudi. Članci se nalaze na ovom linku.

Ukoliko još uvek niste aktivirali Bekap Plus uslugu ili želite da saznate više informacija o njoj, to možete učiniti na sledećoj strani.

Ostavi komentar