Saradnja sa dizajn platformom GeeLancer

Tokom svog gotovo deceniju dugog postojanja, trudili smo se da gajimo kulturu društveno odgovornog poslovanja i u svakom momentu pružimo svoju podršku inovativnim idejama i projektima koji doprinose razvoju svoje lokalne zajednice, ali i online biznisima koji svojim radom i postojanjem unapređuju ePoslovanje u našoj zemlji.

Primer takvog online biznisa jeste i Geelancer, brend kompanije Green Design, koji okuplja najveću regionalnu  dizajnersku zajednicu i putem svoje internet platforme omogućava preduzetnicima, startup firmama, ali i velikim kompanijama da brzo i jednostavno dobiju kvalitetan dizajn. Sa zajednicom koja okuplja preko 12.000 dizajnera, uz nekoliko stotina konkursa koji su kreirale neke od najznačajnijih kompanija u našoj zemlji i regionu, Geelancer svakako spada u one biznise koji su prihvatili moderno online poslovanje kao osnovu svog rada i servisa.

Mint pruža podršku ovoj modernoj dizajnerskoj platformi već duži niz godina, međutim, sa rastom servisa i proširenjem naših usluga došao je momenat da se zajednička saradnja podigne na viši nivo. Istovremeno, približava se i trenutak kada će nova Geelancer dizajn platforma sa svog regionalnog preći na globalni nivo, i u tom pogledu, sa ponosom možemo da otkrijemo da je razvoj novih usluga i mogućnosti za Geelacer korisnike podržan od strane naše pouzdane Mint infrastrukture, koja je zadužena za nesmetano funkcionisanje servisa, ali i uvek dostupnu e-mail komunikaciju zahvaljujući posebnom poslovnom e-mail servisu.

potpisivanje ugovora mint geelancer

Dugogodišnja zajednička saradnja i podrška 10. avgusta postala je partnerstvo, zvaničnim potpisivanjem ugovora u kancelarijama firme Mint. Cilj ovog partnerstva jeste pružanje kvalitetne i pouzdane usluge hostinga, sa Mint strane, i dizajna, sa Geelancer strane, koje u svojoj simbiozi može pomoći firmama i preduzetnicima da pokrenu svoj biznis i profesionalno i kompletno predstave svoju ideju na internetu.

Posetite Geelancer sajt:

www.geelancer.com

 

 

 

Ostavi komentar