PROMOCIJA | Besplatan .RS domen uz Web hosting ili WordPress hosting paket

.RS domen je u martu ove godine napunio 13. godina. Za to vreme, postao je prepoznat kao domen dostojan poverenja i bezbednosti i domen za čiju se registraciju fizička lica i preduzeća češće odlučuju pogotovo ukoliko posluju na lokalnom tržištu. (Izvor: Internet domeni u privredi Srbije)

Takav je slučaj i sa našim klijentima. Veliki procenat korisnika naših hosting usluga odlučuje se za registraciju upravo .RS domena.Iz tog razloga, kreirali smo posebnu promociju koja omogućava BESPLATNU registraciju .RS domena uz zakup bilo kog Web hosting ili WordPress hosting paketa.

Promocija BESPLATAN .RS DOMEN važi za naše postojeće i nove korisnike

Postojeći korisnici mogu zakupiti Web ili WordPress hosting paket direktno na sajtu ili putem Moj Mint korisničkog servisa. Novi korisnici mogu posetiti jednu od sledećih stranica: Registracija domena, Web hosting ili WordPress hosting i krenuti u proces poručivanja. Sve što je neophodno je da odaberete svoj .RS naziv domena i hosting paket po izboru i dodate stavke u korpu. Ukoliko vam bude bila potrebna pomoć prilikom poručivanja, naš tim podrške vam može pomoći ili putem livechat-a ili putem emaila: [email protected].

Niste sigurni koji hosting je pravi izbor za vas? Pročitajte više o razlici između Web i WordPress hosting usluge u posebnim tekstovima na našem blogu:

Uslovi promocije

  • Promocija važi za zakupe novih hosting paketa i .RS domene koji nisu do sada registrovani;
  • Hosting paketi obuhvaćeni promocijom su:
    • Web hosting – Mint Easy, Mint Spot i Mint Bizz;
    • WordPress hosting – Mint Start, Mint Scale, Mint Commerce;
  • Cena obnove .RS domena naplaćuje se po važećem cenovniku na dan obnove domena;
  • Transfer .RS domena registrovanog u ovoj promociji, a pre isteka prve godine naplaćuje se po punoj ceni registracije;

 

Ostavi komentar