Mint Black Friday 2020.

Svakog četvrtog petka u novembru događa se dan velikih sniženja širom sveta – Black Friday iliti Crni petak. Iako ovaj praznik kupovine i rasprodaja svoju najveću popularnost beleži u Sjedinjenim Američkim Državama, tokom proteklih godina trend sniženja koje prati ovaj dan došao je i u našu zemlju.

Ove godine, Mint Hosting želi da ponudi više od tradicionalne Black Friday 2020 akcije, jer jedan dan ili vikend velikih popusta nisu dovoljni. Iz toga razloga, odlučili smo da tokom cele nedelje, omogućimo Black Friday popuste na naše usluge.

Trajanje BLACK FRIDAY 2020 akcije: 24. – 30. 11. 2020.

Koje usluge su na Black Friday 2020 akciji?

Od utorka 24. novembra, pa sve do ponedeljka 30. novembra svi Web hosting i WordPress hosting paketi biće na popustu od 75%. Sa druge strane, svi koji žele da poboljšaju svoju poslovnu email komunikaciju moći će da zakupe Business Email hosting uslugu na godinu dana sa 50% popusta, odnosno, dobiće 6 meseci usluge BESPLATNO.

Popusti na usluge su automatski generisani i biće aplicirani prilikom poručivanja. Postojeći korisnici koji poručuju usluge iz Moj Mint korisničkog servisa mogu iskoristiti BlackFriday popust upisivanjem promo koda BLACKFRIDAY2020 za WordPress i Web Hosting usluge, tj. BLACKFRIDAYMAIL2020 za Business E-Mail Hosting uslugu.

Web hosting – 75% off

Web hosting ili poznatiji kao Shared iliti deljeni hosting je osnovna i najpristupačnija vrsta hostinga. Kako samo ime kaže sa deljenim hostingom, podaci (sajt, mail, baze podataka) “dele” server i tj. resurse i dostupne servise sa jednim ili više korisnika. Sam server i resurse obezbeđuje hosting kompanija, dok su korisnici ti koji zakupljuju deo prostora i pristup servisima (za mail, FTP, baze i sl.) na serveru. U zavisnosti od ukupnog prostora na serveru i veličine sajtova, na jednom serveru može biti nekoliko desetina, pa čak i nekoliko stotina sajtova.

Za koga je ovaj hosting?

Ovaj hosting je odličan pre svega za sledeće vrste sajtova:

  • sajtove malih biznisa,
  • blogove,
  • portfolio sajtove,
  • lični sajtove i dr.

Šta Mint Hosting nudi u svojim Web hosting paketima?

Web hosting paketi u našoj ponudi (Mint Easy, Mint Spot i Mint Bizz) uključuju 1click instalacije gde jednim klikom miša možete instalirati jednu od 125 dostupnih web aplikacija, besplatan SSL sertifikat i besplatnu migraciju sajta sa drugog provajdera. U proteklom periodu, dodatno smo unapredili pakete te oni sada nude značajno više prostora (10, 30 i 50 GB) i veći broj hostovanih sajtova (3, 10 i 30).

Kupi Web Hosting sa 75% popusta!

WordPress hosting – 75% off

WordPress hosting je isključivo optimizovan i namenjen za hosting WordPress sajtova. WordPress paketi u našoj ponudi nude pristup dodatnim servisima poput Redisa, Hot Cache i LiteSpeed Cache servisa i bolju Bruteforce zaštitu. Pored toga, WordPress hosting paketi poseduju više procesorskih, disk i memorijskih resursa koji su neophodni za optimalno funkcionisanje WordPress sajtova.

Za koga je ovaj hosting?

WordPress hosting je odličan pre svega za:

  • WooCommerce prodavnice,
  • WordPress blogove,
  • sajtove koji očekuju veliku posetu,
  • freelance biznise i dr.

Šta Mint Hosting nudi u svojim WordPress hosting paketima?

Pored svakodnevnog bekapa, besplatnog SSL sertifikata i 5 business mailbox naloga, uz svaki WordPress hosting paket nudimo najpopularnije Premium WordPress teme i dodatke i to potpuno besplatno. Trenutne licence u ponudi su Divi, Astra Pro, Ocean WP, Elementor Pro, Ultimate Addons for Elementor, WPML, ACF, Convertor Pro i WP Portfolio, a lista će se proširiti u budućnosti.

Kupi WordPress Hosting sa 75% popusta!

Business email hosting – 6 meseci besplatno

Email hosting pruža sve ono što standardni shared hosting nije u mogućnosti da pruži usled svoje konfiguracije. Ova vrsta usluge podrazumeva postojanje posebnog email servera koji je namenjen samo vama i vašim nalozima uz mogućnost konfigurisanja po vašim željama i potrebama. Dakle, posebno i sigurno mesto za stabilnu internu i eksternu poslovnu komunikaciju.

Za koga je email hosting?

Business email l hosting usluga namenjena je svim poslovnim korisnicima kojima je siguran i uvek dostupan email neophodan za svakodnevno funkcionisanje biznisa. Hoteli, štamparije, marketinške agencije, cvećare i ostale delatnosti samo su neki od naši korisnika ove usluge.

Šta Mint Hosting nudi u svojim Business email hosting paketima?

Pored Webmail pristupa i kompatibilnosti sa email platformama, email hosting usluga dolazi sa 50GB prostora za email naloge, besplatnim SSL sertifikatom i antivirusnom i antispam zaštitom.

Kupi Business E-Mail Hosting sa 50% popusta!

Umesto zaključka

Iskoristite nedelju pred vama i iz udobnosti svog doma zakupite neku od naših usluga na fantastičnom popustu. Black Friday promocija biće aktuelna do ponedeljka 30. novembra 2020. godine.

 

 

 

Ostavi komentar