Mint Black Friday 2021.

Širom sveta se svakog poslednjeg petka u novembru obeležava Black Friday 2021. Ovaj praznik velikih sniženja neće zaobići ni Mint Hosting. I ove godine pripremili smo vam specijalne Black Friday cene koje će biti aktivne tokom čitave nedelje. Svi postojeći i novi korisnici biće u prilici da zakupe naše usluge po ceni nižoj od čak 75%.

Popusti na usluge su automatski generisani i biće aplicirani prilikom poručivanja. Postojeći korisnici koji poručuju usluge iz Moj Mint korisničkog servisa mogu iskoristiti BlackFriday popust upisivanjem promo koda BLACKFRIDAY2021 prilikom poručivanja nove Web ili WordPress hosting usluge.

KOJE USLUGE SU NA BLACK FRIDAY AKCIJI?

Od srede 24. novembra, pa sve do utorka 30. novembra 2021. godine svi Web hosting i WordPress hosting paketi biće na popustu od 75%. Odaberite uslugu po svojoj meri i iskoristite ovaj fantastičan popust.

Web hosting – već od 1.249 RSD/GOD

Web hosting poznatiji kao Shared ili deljeni hosting je tip hostinga koji je idealan za sajtove malih biznisa, portofolio sajtove, lične blogove i dr. Deljeni hosting, kako mu samo ime kaže, podrazumeva da podaci (sajt, mail, baze podataka) “dele” server odnosno resurse i dostupne servise sa jednim ili više korisnika. Kao najpristupačniji i najpopularniji tip hostinga predstavlja odlično rešenje za online start.

Kupi Web Hosting sa 75% popusta!

WordPress hosting – Već od 1.899 RSD/GOD

WordPress hosting je usluga koju smo uključili u naš portfolio prošle godine sa ciljem da na tržištu ponudimo optimizovan hosting namenjen pre svega za WordPress sajtove. WordPress paketi u našoj ponudi poseduju više procesorskih, disk i memorijskih resursa koji su neophodni za optimalno funkcionisanje WordPress sajtova, a pored toga nude i pristup dodatnim servisima poput Redisa, Hot Cache i LiteSpeed Cache servisa i bolju Bruteforce zaštitu.

WordPress hosting je odličan izbor za WooCommerce prodavnice, sajtove koji očekuju veliku posetu, WordPress blogove, freelance biznise i dr.

Šta Mint Hosting dodatno nudi u svojim WordPress hosting paketima?

Pored svakodnevnog bekapa, besplatnog SSL sertifikata i 5 business mailbox naloga, uz svaki WordPress hosting paket nudimo najpopularnije Premium WordPress teme i dodatke i to potpuno besplatno. Trenutne licence u ponudi su Divi, Astra Pro, Ocean WP, Elementor Pro, Ultimate Addons for Elementor, WPML, ACF, Convertor Pro i WP Portfolio, a lista će se proširiti u budućnosti.

Kupi WordPress Hosting sa 75% popusta!

Zgrabite popust

Iskoristite nedelju pred vama i iz udobnosti svog doma zakupite neku od naših usluga na fantastičnom popustu. Black Friday promocija biće aktivna do utorka 30. novembra u ponoć.

Ostavi komentar