12. WordPress meetup u Novom Sadu

Aprilski WordPress meetup održan je sinoć u Startit centru u Novom Sadu. Ovaj događaj okupio je veliki broj WordPress korisnika, developera, blogera, ali i biznis početnika i profesionalaca koji su želeli nešto više da čuju, ali i nauče o freelancing-u i WordPress bezbednosti, što su ujedno i bile teme ovomesečnog okupljanja.

Predavači 12. WordPress meetup-a bili su Nikola Cvijanović, koji je prisutne upoznao sa Upwork platformom i svojim iskustvima u freelance vodama, kao i naš kolega Igor Hrček.

igor hrcek wordpress meetup novi sad

Igor je u gotovo maratonskom predavanju govorio o modernim Web Security standardima, ali se i osvrnuo na sve opasnosti sa kojima se vlasnik WordPress sajta ili osoba koja sajt održava mogu susresti ukoliko ne obrate pažnju na sve bezbednosne i sigurnosne aspekte svoje prezentacije.

WordPress hosting

Idealno rešenje za WordPress

Odaberi 100% optimizovan hosting za WordPress – dizajniran sa ciljem da tvoj WordPress sajt funkcioniše savršeno bilo da kreiraš blog, e-commerce prodavnicu ili prezentacioni sajt za sebe ili svoje klijente

Pogledaj ponudu
Mint Hosting

Prezentaciju “Moderni Web Security standardi i WordPress Bezbednost” možete preuzeti na sledećem linku.

Pratite naš blog

U proteklom periodu započeli smo seriju tekstova o WordPressu na našem zvaničnom blogu. Prvi u nizu je post o WordPress terminologiji za početnike, dok su u pripremi tekstovi o WordPress razvoju i načinima za “popravljanje” hakovanog WordPress sajta. Takođe, tokom maja meseca u planu je održavanje radionice za WordPress početnike koja će se održati najverovatnije u Novom Sadu.

Ukoliko želite da budete u toku i prvi saznate sve informacije o radionicama, ali i novim tekstovima na blogu možete se prijaviti na naš newsletter ili pratiti naše objave na društvenim mrežama Facebook, Twitter i Linkedin.

 

1 komentar

Ostavi komentar